Ventilationsfirma
Få jeres virksomhed certificeret og styrk jeres forretning

I VENT-ordningen efterspørger vi firmaer, der er i stand til at udføre eftersyn af høj kvalitet.

Med et medlemskab får du mulighed for at styrke dit samarbejde med fjernvarmeselskaberne. Samtidig er ordningen et kvalitetsstempel for dine kunder.

9F5A6785

Hvorfor være medlem?

Udvidede kvalifikationer

Gennemfør VENT-uddannelsen og udvid dine kvalifikationer inden for ventilationsservice. Dit certifikat er kundens garanti for, at du udfører eftersyn med særlige kompetencer og af høj kvalitet.

Signalér kvalitet 

Et VENT-firma skal opfylde særlige kvalitetskrav og bliver kvalitetssikret og kontrolleret løbende. Interne procedurer tjekkes, og servicerapporter tjekkes for systematiske fejl og lignende.

Markedsføring og medlemsfordele

Som medlem af VENT-ordningen får du glæde af en række fordele. Kunder kan nemt finde dig på VENT-ordningens hjemmeside. På medlemssektionen kan du bestille materialer til din markedsføring.

Tilmeld dit ventilationsfirma til ordningen og få adgang til medlemsfordelene.

“Bliv medlem og bliv certificeret. Det signalerer til potentielle kunder, at I har særlige kompetencer inden for ventilationsservice”. 

Et signal om kvalitet 

Et medlemskab hos VENT-ordningen er dine kunders garanti for ventilationsservice af høj kvalitet. Det signalerer til potentielle kunder, at I har særlige kompetencer. 

Et VENT-firma skal opfylde særlige kvalitetskrav og bliver løbende kvalitetsikret med tredjepartskontrol.

Krav til uddannelse og kvalifikationer

VENT-firmaernes teknikere er specialister med høj faglig viden erhvervet gennem efteruddannelse og med bestået VENT-eksamen. 

Læs mere om kurserne og certifikatprøven under uddannelse.